bLAN 2018 Vinter

23.-25. februar - Breimshallen, Sogn og Fjordane

Snapchat-konkurranse, vinn høgtalarar!

 

Som vi akkurat informerte om på scena, har vi starta ein addekonkurranse for snapchatkontoen vår. Den som klarar å skaffe flest nye følgarar til snapchatkontoen breimlan før premieutdelinga i morgon går av med sigeren. Alle som er til stades på bLAN no i helga kan delta, og premien til vinnaren er eit musikkanlegg til ein verdi av 4500kr, levert av TotalData i Førde.

Alle som blir verva og har adda oss før premieutdelinga i morgon er med i trekninga av eit headset til ein verdi av 1500kr. Dette sender vi i posten dersom vinnaren ikkje er til stades på bLAN.
 

Korleis funkar dette, korleis kan eg vinne? Jo, det funkar slik:

  1. Snakk med alt av venner, medelevar, familie og benkjente og sei at "Hei, du må adde "breimlan" på snapchat!"
  2. Fortell dei at "Då er du med i trekninga av eit headset til ein verdi av 1500kr, i tillegg til at du hjelper meg med å vinne!"
  3. Sørg for at alle som addar oss på grunn av deg sender ein snap til kontoen vår der det står "*Navnet ditt* verva meg!*. Dersom dei ikkje gjer dette går du glipp av eit poeng i statistikken vår.
  4. Vi fører statistikk over alle som får "stemmer" blant dei som legg oss til. Vi tel over rett før premieutdelinga i morgon, den som har klart å samle flest nye personar til å følge oss på snapchat vinn høgtalarane!

(Og ja, vi kryssjekkar at det er kun nylig adda folk som kan stemme. Vi sjekkar også at dei som "stemmer" ikkje er ein heilt ny brukar laga kun for å få ei ekstra stemme, so juks er berre å gløyme!)

LYKKE TIL!

Eller bruk bLAN.no brukarnamn og passord

Error message here!

Error message here!

Gløymt passordet?

Eller registrer deg her

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Skriv E-mail-adressen, så sender vi deg en mail med informasjon om korleis du nullstiller passordet.

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close