bLAN 2018 Haust

5. - 8. oktober - Breimshallen, Gloppen

Billettar

Vi kan med glede meddele at billettsalet opnar i dag klokka 20.00! Billettar får du kjøpt på https://www.geekevents.org/blan18v/shop/#/. Veiledning og prisane på billettane finn de lengre nede i denne artikkelen. Når ein bestiller billett er det viktig å passe på at ein bestiller rett type. Ordinære plassar er 80 cm breie og konsoll/gamer er 100 cm breie. Desse plassane er på ulike rader, det betyr at alle i vennegjengen må bestille same type billett dersom ein skal sitje ilag. bLAN Super er ei eiga avdeling kun for 5.-7. klasse, dette blir i salen i andre etasje.

Dei to forrige festivalane våre var heilt utseld (vi sette faktisk inn ekstra plasser på bLAN Super for å få plass til alle), og dette går vi for denne gangen og. Forrige festival var det ein del som kontakta oss om at dei ikkje fekk plass ved sidan av venane sine, og vi anbefaler derfor at ein bestiller billett så tidleg som mogleg for å sikre seg best mogleg plass. Plassreservering kjem på plass etter kvart.

Korleis bestille billett

  1. Registrer ein brukar på Geekevents.
  2. Gå til butikksida til bLAN på Geekevents.
  3. Velg billettane du skal ha og trykk “Bestill nå”.
    1. Velg betalingsmetode og bekreft ordren. 

Som nemnd er det førehandsbetaling av billettar over nettet. Vi forstår at dette kan vere litt problematisk for dei yngste deltakarane som ikkje har bankkort med kortnummer eller nettbank. Vi gir deg derfor litt tips til korleis du kan få betalt: 

  • Spør dine foreldre/føresette.
  • Geekevents tilbyr kjøp av opptil 5 billettar per brukar, så dersom du reiser med nokon som har bankkort kan du gjere ein avtale slik at denne personen kjøper for deg. 
  • Kjøp eit Spendon Gavekort. Dette er eit VISA-kort som kan brukast til betaling over nett. Du kan kjøpe det hos blant anna Rema 1000 eller Narvesen. Kortet kostar 39 kr i tillegg til ladesummen. 

Billettprisane er som følger:

 Ordinær plass, 80 cm brei  (hovudsalen)

 350,- kr

 Gamer/konsoll, 100 cm brei (hovudsalen)

 450,- kr

 bLAN Super med PC

 200,- kr

 bLAN Super utan PC

 Gratis

 Besøk 1 dag

 100,- kr (betales i døra)

 Besøk 2 dager

 200,- kr (betales i døra)

 

Eller bruk bLAN.no brukarnamn og passord

Error message here!

Error message here!

Gløymt passordet?

Eller registrer deg her

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Error message here!

Skriv E-mail-adressen, så sender vi deg en mail med informasjon om korleis du nullstiller passordet.

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close